Comercial Girona Llibres

En els seus inicis a Girona, fa més de 30 anys, Comercial Girona es dedicava a la distribució de tot tipus de llibres a llibreries, grans magatzems i botigues relacionades amb el món del llibre, tenint clients a gairebé tot Catalunya. Amb el pas dels anys i seguint l’evolució del mercat, ens vam anar endinsant també en el món de l’educació a través d’escoles i instituts, fins a ser una empresa referent en la distribució dels llibres de text als centres escolars. Després de tants anys seguim amb la mateixa empenta i les mateixes ganes de servir i ajudar al món de l’educació.

Màxima comoditat! Compreu on-line i el primer dia d'escola, tindreu els llibres a l'aula.

Com funciona?

L’AFA es reuneix amb el comercial per tal d’obtenir el millor preu i servei de Llibres de text per als alumnes de l’escola.

Com a novetat del servei, aquest any 2020-21, hem ofert l’opció de comprar els llibres on-line i trobar-los a la taula de l’aula, el primer dia de curs. Aquest nou servei ha tingut molt bona acollida entre les famílies.

Com comprar?

A continuació us deixem un arxiu PDF amb les indicacions per poder comprar els llibres de text a través del web. Doneu-hi un cop d’ull! Recordeu que per gaudir d’aquest servei, heu de fer-vos socis de l’AFA. Podeu fer-ho des del mateix web dels Llibres de text.

Tutorial en PDF

Cliqueu al botó per accedir al tutorial de la compra de llibres.

Tens dubtes?

Tens dubtes sobre aquest tema? Escriu-nos un e-mail o truca’ns i et donarem un cop de mà.

De dilluns a divendres per la tarda, trobaràs a la Sandra al despatx de l’AFA en horari de 16:00h a 17:00h.
Demana cita prèvia!

Recordeu que per gaudir d'aquest servei,
heu de fer-vos socis de l'AFA.

Podeu fer-ho des del mateix web dels Llibres de text.