El nostre repte és crear, dia a dia, plats equilibrats, sans, que acariciïn la sofisticació, tinguin esperit creatiu, fets amb amor per aconseguir menús “gourmet” dissenyats per agradar.
Les nostres fruites i verdures són ecològiques i de productors locals i els nostres peixos de llotja. Ingredients sempre frescos i de proveïdors certificats amb la màxima garantia sanitària.
Professionals de la nutrició
El nostre Equip de Nutrició i Dietètica elabora al costat dels nostres xefs creadors dels nostres plats, menús variats i equilibrats, que no només tenen en compte aspectes nutricionals o sensorials, també són avaluats cada any en funció de la seva acceptació pels nens. Una tasca d'investigació i creativa que reinterpreta la cuina mediterrània.
Acabat de cuinar
Tots els nostres plats són elaborats en el propi centre pel nostre personal, amb especial sensibilitat, tendresa i l'experiència d'un bon professional. Treballem perquè la felicitat dels nostres equips es transmeti amb il·lusió i entusiasme al seu dia a dia, com a base de l'èxit de l'empresa.