Saned

El nostre repte és crear, dia a dia, plats equilibrats, sans, que acariciïn la sofisticació, tinguin esperit creatiu, fets amb amor per aconseguir menús “gourmet” dissenyats per agradar.

Què dinem avui?

Menú del mes

Descarrega't el menú del menjador d'aquest mes.

Els 3 pilars

Productes ecològics

Les nostres fruites i verdures són ecològiques i de productors locals i els nostres peixos de llotja. Ingredients sempre frescos i de proveïdors certificats amb la màxima garantia sanitària.

Professionals de la nutrició

El nostre Equip de Nutrició i Dietètica elabora al costat dels nostres xefs creadors dels nostres plats, menús variats i equilibrats, que no només tenen en compte aspectes nutricionals o sensorials, també són avaluats cada any en funció de la seva acceptació pels nens. Una tasca d'investigació i creativa que reinterpreta la cuina mediterrània.

Acabat de cuinar

Tots els nostres plats són elaborats en el propi centre pel nostre personal, amb especial sensibilitat, tendresa i l'experiència d'un bon professional. Treballem perquè la felicitat dels nostres equips es transmeti amb il·lusió i entusiasme al seu dia a dia, com a base de l'èxit de l'empresa.

Documentació

Document informatiu

Descarrega't el document informatiu de Saned.

Normativa d'ús

Descarrega't la normativa d'ús del 2021.

Tiquets esporàdics

Com tramitar tiquets de menjador esporàdics?

App per mòbil

App Store

Descarrega't l'app de Saned des de l'Apple Store.

Google Play

Descarrega't l'app de Saned des de Google Play.